Publicerat den 20 november 2023

Konstruktör till Malmö

Inom Areco tror vi att våra bästa tillgångar som föder framgångar är våra anställdas talanger. Företaget befinner sig i en expansiv och spännande fas med ständig målsättning att hela tiden förnya, förbättra och utveckla sig själv med kunden i fokus.

Vi söker nu en konstruktör med placering på vårt huvudkontor i Malmö.

Som konstruktör/projektingenjör är du en viktig del i försäljning av byggobjekten. Du kommer att rapportera till teamledare som också sitter i Malmö.

Arbetsuppgifter
Efter nödvändig grundutbildning i produktkännedom kommer du att arbeta med projektering som innefattar konstruktionsberäkningar, ritningsarbete samt specifikationer och offertarbete avseende Areco:s produkter. Du fungerar också som teknisk support till säljare och kunder samt arkitekter och andra konstruktörer.

Lämplig bakgrund
Du är högskole-/civilingenjör inom konstruktion med praktisk erfarenhet av konstruktörsarbete. Det är särskilt meriterande om detta är med inriktning på tunnplåtskonstruktioner. Du är bekant med effektivitetsaspekter, ser speciallösningar, och är kreativ vad gäller att hålla nere den totala materialåtgången i varje projekt. Du har utbildning och erfarenhet att jobba i AutoCAD samt goda kunskaper i engelska såväl skriftligt som muntligt.

Din personlighet
Som person är du drivande och strukturerad med en öppen inställning. Du har lätt för att kommunicera och har en förmåga att driva flera projekt parallellt. Du har en helhetssyn men fastnar inte i detaljer samtidigt som du är tillräckligt noggrann för att leverera ett gott resultat. Du trivs med att arbeta i grupp och har lätt för att föra en teknisk diskussion med både kollegor och kunder.

Ansökan och kontakt
Då urvalsprocessen sker löpande rekommenderar vi dig att söka tjänsten snarast möjligt. Skicka ditt CV och ett personligt brev via nedan formulär eller direkt till Teamledare Christopher Hast, christopher.hast@areco.se, vid frågor ring Christopher på 0733-38 83 81.

Välkommen med din ansökan!