14 juni 2024

Areco Profiles stärker organisationen med ett nytt ledningsteam i Norge

Areco Profiles Norge befinner sig i en spännande period av omorganisation och förstärkning av vårt team. Vi står inför nya möjligheter och utmaningar och välkomnar med stor entusiasm våra senaste tillskott till organisationen.

Andreas Bure ansluter som marknadsdirektör, och Patrick Brest bidrar med sin expertis som säljare. Deras kunskap och erfarenhet är värdefulla i vår strävan efter tillväxt och utveckling.

Vi vill också rikta ett stort tack till André Otnes för hans ovärderliga insats som daglig ledare i företaget. Hans ledarskap och engagemang har varit avgörande för vår framgång. Vi är glada över att André fortsätter sin resa hos oss i den nya rollen som Senior Key Account Manager, där vi är övertygade om att han kommer att fortsätta göra ett betydande intryck.

"Med den nya organisationen lägger vi fokus på tillväxt och förbättrat stöd till våra kunder. Vårt mål är klart: vi strävar efter att etablera oss som marknadsledare i Norge," säger Maid Kulasin, VD för Areco Profiles Norge from den 1/7

Denna omorganisation markerar början på ett nytt kapitel för Areco Profiles i Norge. "Vi ser fram emot att arbeta tillsammans, dra nytta av våra gemensamma styrkor och tillsammans skapa en ljus framtid för företaget," säger Maid Kulasin.

Med det förstärkta norska teamet på plats är vi övertygade om att vi kommer att leverera ökat värde till våra kunder och stärka vår position på marknaden.

Klicka här för att komma till teamets kontaktuppgifter