Publicerat den 16 september 2021

Lagerarbetare till SSC i Malmö

Areco Metals är ett framgångsrikt företag och en viktig leverantör av stålprodukter till främst den nordiska industrin, men levererar även till industrikunder i övriga Europa. Bolaget ingår i Areco-koncernen och består av tre försäljningsområden. Försäljning av coils från eget lager, försäljning av slittade band, och formatplåt från vårt eget stålservicecenter i Malmö, samt försäljning av specialstål, band, plåt, tråd, smide, gjutgods och rör. För mer information om företaget och koncernen gå in på www.arecometals.se

Vi söker nu en Lagerarbetare till vårt toppmoderna stålservicecenter i Malmö.

Tjänsten
I rollen som lagerarbetare kommer du att sammanställa plockorders till kunder, lasta och lossa lastbilar, göra in- och utleveranser, samt ansvara för att det sker i en systematisk ordning i enlighet med de rutiner som finns tillsammans med dina kollegor. Tjänsten är en tillsvidareanställning dagtid alternativt skiftgång dag/kväll.

Dina kvalifikationer

  • Truckkort samt truckvana
  • Dokumenterad erfarenhet av lagerarbete
  • Datorvana, såsom Microsoft Office paket samt, erfarenhet utav affärssystemet Pyramid är extra meriterande

Vi erbjuder
Du blir en del utav ett branschledande familjeägt företag med goda värdegrunder som hela tiden strävar mot att utvecklas och expandera i snabb takt. Vi arbetar i fräscha nya lokaler och har en god sammanhållning. Vi erbjuder marknadsmässiga lönevillkor och attraktiva förmåner.

Ansökan och kontakt
Då urvalsprocessen sker löpande rekommenderar vi dig att söka tjänsten snarast möjligt. Skicka ditt CV och ett personligt brev till roger.borg@areco.se. Vid frågor ring Roger Borg på 070-045 01 24.

Välkommen med din ansökan!