Publicerat den 3 november 2022

Maskinoperatör till Malmö

Areco SSC erbjuder bearbetningstjänster med sin kompletta maskinpark av skärmaskiner för formatplåt, slittade band och hasplade rullar. Vi söker nu en Maskinoperatör till vårt toppmoderna stålservicecenter i Malmö.

Tjänsten
Du kommer att arbeta med våra automatiserade produktionslinjer för klipp och slitt som maskinoperatör. I den rollen ingår även kvalitetsansvar, som maskinoperatör kommer du att besitta den största kunskapen om produktionslinjerna och tillverkningsprocessen vilket kräver en bred teknisk kompetens och förmågan att lära sig nya saker.

Du som söker
Du har erfarenhet som maskinoperatör. Du är plikttrogen, noggrann, ansvarstagande och har en stor entusiasm för det arbetet du åtar dig att utföra. Du behärskar svenska i tal och skrift. Meriterande är även truck- och traverskort och kunskaper i affärssystemet Pyramid.

Vi erbjuder
Du blir en del utav ett branschledande familjeägt företag med goda värdegrunder som hela tiden strävar mot att utvecklas och expandera i snabb takt. Vi arbetar i fräscha nya lokaler och har en god sammanhållning. Vi erbjuder marknadsmässiga lönevillkor och attraktiva förmåner.

Ansökan och kontakt
Då urvalsprocessen sker löpande rekommenderar vi dig att söka tjänsten snarast möjligt. Skicka ditt CV och ett personligt brev till roger.borg@areco.se.

Välkommen med din ansökan!