Publicerat den 6 maj 2022

Lagerarbetare till SSC i Malmö

Tjänsten
I rollen som lagerarbetare kommer du att sammanställa plockorders till kunder, lasta och lossa lastbilar, göra in- och utleveranser, samt ansvara för att det sker i en systematisk ordning i enlighet med de rutiner som finns tillsammans med dina kollegor. Tjänsten är en tillsvidareanställning skiftgång ständig kväll.

Dina kvalifikationer

  • Truckkort samt truckvana
  • Dokumenterad erfarenhet av lagerarbete
  • Datorvana, såsom Microsoft Officepaket samt, erfarenhet utav affärssystemet Pyramid är extra meriterande

Vi erbjuder
Du blir en del utav ett branschledande familjeägt företag med goda värdegrunder som hela tiden strävar mot att utvecklas och expandera i snabb takt. Vi arbetar i fräscha nya lokaler och har en god sammanhållning. Vi erbjuder marknadsmässiga lönevillkor och attraktiva förmåner.

Dina egenskaper
Som person behöver du vara flexibel och en god samarbetsförmåga. Du kan prioritera och van vid att hantera ett arbete i högt tempo utan att försaka kvalité. Du bidrar med en god stämning och positiv arbetsmiljö tillsammans med dina kollegor

Kort om företaget
Areco SSC AB är ett framgångsrikt företag och en viktig leverantör av stålprodukter till främst den nordiska industrin, men levererar även till industrikunder i övriga Europa. Bolaget ingår i Areco-koncernen och erbjuder bearbetningstjänster med sin kompletta maskinpark av skärmaskiner för formatplåt, slittade band och hasplade rullar. Producerar 60 000 ton om året, varav ca. 10 000 ton används internt av systerbolaget Areco Profiles, resten säljs externt. För mer information om företaget gå in på www.arecossc.se

Ansökan och kontakt
Då urvalsprocessen sker löpande rekommenderar vi dig att söka tjänsten snarast möjligt. Skicka ditt CV och ett personligt brev via nedan formulär. Vid frågor ring Roger Borg på 070-045 01 24.

Välkommen med din ansökan!