Publicerat den 17 januari 2020

Två konstruktörer till Karlstad

Inom Areco tror vi att våra bästa tillgångar som föder framgångar är våra anställdas talanger. Företaget befinner sig i en expansiv och spännande fas med ständig målsättning att hela tiden förnya, förbättra och utveckla sig själv med kunden i fokus. Vi söker nu två konstruktörer med placering på vårt försäljningskontor i Karlstad.

Som konstruktör är du en viktig del i försäljning av byggobjekten. Du kommer att rapportera till CMO som sitter i Karlstad.

Arbetsuppgifter
Efter nödvändig grundutbildning i produktkännedom kommer du att arbeta med projektering som innefattar konstruktionsberäkningar, ritningsarbete samt specifikationer avseende Areco's produkter. Du fungerar också som teknisk support till säljare och kunder samt arkitekter och konstruktörer.

Lämplig bakgrund
Du är högskole-/gymnasieingenjör med praktisk erfarenhet av konstruktörsarbete, och med särskild inriktning på tunnplåtskonstruktioner. Du är bekant med effektivitetsaspekter, ser speciallösningar, och är kreativ vad gäller att få ut optimalt från varje konstruktion. Du har utbildning och erfarenhet att jobba i AutoCAD 2D samt goda kunskaper i engelska såväl skriftligt som muntligt.

Din personlighet
Som person är du drivande och strukturerad med en öppen inställning. Du har lätt för att kommunicera och har en förmåga att driva flera projekt parallellt. Du har en helhetssyn men fastnar inte i detaljer samtidigt som du är tillräckligt noggrann för att leverera ett gott resultat. Du trivs med att arbeta i grupp och har lätt för att föra en teknisk diskussion med både kollegor och kunder.

Ansökan och kontakt
Då urvalsprocessen sker löpande rekommenderar vi dig att söka tjänsten snarast möjligt. Skicka din CV och ett personligt brev via nedan formulär, vid frågor ring Peter Widström CMO på 0736-202 755.

Välkommen med din ansökan!