Publicerat den 21 december 2021

Maskinoperatör till Malmö

Areco Metals är en av Europas största importörer och lagerhållare av tunnplåt för byggindustrin. Vi hanterar inköp, distribution och lagerhållning av råmaterial från stålverk i hela världen, och kan med kort varsel erbjuda stål till de flesta branscher, även när det gäller specialbeställningar eller produkter med unika egenskaper. Vi erbjuder också bearbetningstjänster genom vårt stålservicecenter som har en komplett maskinpark med skärmaskiner för formatplåt, slittade band och hasplade rullar. Vi söker nu en Maskinoperatör till vårt toppmoderna stålservicecenter i Malmö.

Tjänsten
Du kommer att arbeta med våra automatiserade produktionslinjer för klipp och slitt som maskinoperatör. I den rollen ingår även kvalitetsansvar, som maskinoperatör kommer du att besitta den största kunskapen om produktionslinjerna och tillverkningsprocessen vilket kräver en bred teknisk kompetens och förmågan att lära sig nya saker.

Du som söker
Du har erfarenhet som maskinoperatör. Du är plikttrogen, noggrann, ansvarstagande och har en stor entusiasm för det arbetet du åtar dig att utföra. Du behärskar svenska i tal och skrift. Truckkort är ett krav. Meriterande är traverskort.

Vi erbjuder
Du blir en del utav ett branschledande familjeägt företag med goda värdegrunder som hela tiden strävar mot att utvecklas och expandera i snabb takt. Vi arbetar i fräscha nya lokaler och har en god sammanhållning. Vi erbjuder marknadsmässiga lönevillkor och attraktiva förmåner.

Ansökan och kontakt
Då urvalsprocessen sker löpande rekommenderar vi dig att söka tjänsten snarast möjligt. Skicka ditt CV och ett personligt brev till roger.borg@areco.se.

Välkommen med din ansökan!