Publicerat den 26 maj 2021

Vi söker säljare till vår filial i Virserum

Areco Direct är grossistverksamhet inom Areco-koncernen med elva butiker i södra och mellersta Sverige. Vi lagerhåller de egentillverkade produkter ur Areco Profiles byggplåtssortiment, men säljer även kompletterande produkter som t. ex. handelsstål, armering och ventilation. Utbudet av produkter anpassas för att ständigt följa kundernas efterfrågan. Verksamheten riktar sig till plåtslagerier, hallbyggare, takläggare, ventilationsfirmor.

Inom Areco tror vi att våra bästa tillgångar som föder framgångar är våra anställdas talanger. Företaget befinner sig i en expansiv och spännande fas med ständig målsättning att hela tiden förnya, förbättra och utveckla sig själv med kunden i fokus.

Just nu har vi god tillväxt i regionen Östra Småland/Blekinge och behöver förstärka säljavdelningen. Vill du vara med på tåget, ser dig som en av oss och med glimten i ögat, ser en utmaning i att vara med att utveckla Areco vidare, vill vi att du söker dig till oss.

Tjänsten
Tjänsten innebär att du tillsammans med vår nuvarande personal ansvarar för att sköta om befintliga kunder inom dessa segment samt utveckla nya kunder/kanaler. På filialen finns funktionerna för att dina kunders behov av lagerhållning, service mm ska vara väl tillgodosedda.

Lämplig bakgrund

  • Tidigare yrkeserfarenhet inom eller mot dessa segment eller inom bygghandeln
  • God datorvana
  • Erfarenhet att kommunicera med leverantörer och kunder
  • Svenska i tal och skrift

Du som söker
För att trivas i rollen tror vi att du är en självgående person och har en flexibel och serviceinriktad inställning. Du trivs i en föränderlig miljö då Areco är ett bolag där det ständigt händer nya spännande saker vilket även är en av utvecklingsmöjligheterna för rollen. Du arbetar noggrant, strukturerat och effektivt med en hög arbetsmoral.

Vad kan företaget erbjuda dig?
Areco Direct befinner sig i en expansiv fas med högt tempo och många bollar i luften. Vår ständiga målsättning på Areco Direct är att hela tiden förnya, förbättra och utveckla oss själva samt företaget, med kunden i fokus. Areco Direct har ett starkt team som drivs av förändringar och nya utmaningar och för rätt person finns stora möjligheter att skapa en framgångsrik anläggning.

Ansökan och kontakt
Då urvalsprocessen sker löpande rekommenderar vi dig att söka tjänsten snarast. Skicka ditt CV och ett personligt brev till christian.hoglander@areco.se.

Välkommen med din ansökan!