Publicerat den 24 mars 2022

Säljare till Areco Direct i Växjö

Areco Direct är grossistverksamhet inom Areco-koncernen med fjorton butiker i södra och mellersta Sverige. Vi lagerhåller de egentillverkade produkter ur Areco Profiles byggplåtssortiment, men säljer även kompletterande produkter som t. ex.  tätskiktsprodukter, handelsstål, armering och ventilation.

Utbudet av produkter anpassas för att ständigt följa kundernas efterfrågan. Verksamheten riktar sig till plåtslagerier, hallbyggare, takläggare, ventilationsfirmor.

Inom Areco tror vi att våra bästa tillgångar som föder framgångar är våra anställdas talanger. Företaget befinner sig i en expansiv och spännande fas med ständig målsättning att hela tiden förnya, förbättra och utveckla sig själv med kunden i fokus.

Just nu skissar vi på att utöka i Växjö och planerar investeringar för tillväxt. Vill du vara med på tåget, ser dig som en av oss och med glimten i ögat ser en utmaning i att vara med att utveckla Areco vidare, vill vi att du söker dig till oss.

Tjänsten
Tjänsten innebär att du tillsammans med vår nuvarande personal ansvarar för att sköta om befintliga kunder inom dessa segment samt utveckla nya kunder/kanaler. På filialen finns funktionerna för att dina kunders behov av lagerhållning, service mm ska vara väl tillgodosedda.

Lämplig bakgrund

  • Tidigare yrkeserfarenhet inom eller mot dessa segment eller inom bygghandeln
  • Datavana
  • Förmåga att kommunicera med leverantörer och kunder
  • Förståelse för logistiska förbättringsprocesser

Du som söker
För att trivas i rollen tror vi att du är en självgående person och har en flexibel och serviceinriktad inställning. Du trivs i en föränderlig miljö då Areco är ett bolag där det ständigt händer nya spännande saker vilket även är en av utvecklingsmöjligheterna för rollen. Du arbetar noggrant, strukturerat och effektivt med en hög arbetsmoral.

Arbetstider och omfattning
Heltid

Ansökan och kontakt
Då urvalsprocessen sker löpande rekommenderar vi dig att söka tjänsten snarast. Skicka ditt CV och ett personligt brev till, eller via formuläret på denna sida.

Välkommen med din ansökan!