Publicerat den 20 januari 2022

Lagerpersonal till Areco Direct i Helsingborg

Areco Direct är grossistverksamhet inom Areco-koncernen med elva butiker i södra och mellersta Sverige. Vi lagerhåller de egentillverkade produkter ur Areco Profiles byggplåtssortiment, men säljer även kompletterande produkter som t. ex. handelsstål, armering och ventilation.

Utbudet av produkter anpassas för att ständigt följa kundernas efterfrågan. Verksamheten riktar sig till plåtslagerier, hallbyggare, takläggare, ventilationsfirmor. Inom Areco tror vi att våra bästa tillgångar som föder framgångar är våra anställdas talanger. Företaget befinner sig i en expansiv och spännande fas med ständig målsättning att hela tiden förnya, förbättra och utveckla sig själv med kunden i fokus.

Areco Direct har på kort tid gått från två till tolv etableringar och då bolaget är under fortsatt stark tillväxt söker vi nu lagerpersonal till vår nyetablerade filial i Helsingborg.

Tjänsten
Vi söker en serviceinriktad och kommersiellt driven person som kommer att ansvara för inkommande- och utgående leveranser samt förpackning av kundorder. Du planerar och organiserar lagret för att säkerställa ett optimalt och effektivt nyttjande av lagerytan med förbättringsprocesser i fokus.

Arbetsuppgifter

  • Daglig kundmottagning
  • Försäljning över disk
  • Lagerpåfyllning
  • Övriga administrativa tjänster såsom orderregistrering, offerera och inköp
  • Men även att vara behjälplig med övriga arbetsuppgifter som uppstår i det dagliga arbetet 

Du som söker
För att passa in på denna tjänst krävs det att kunna leverera service i världsklass dvs att du som person är drivande och engagerad med en god social och kommunikativ förmåga. Flexibilitet är en givenhet. Det är viktigt att du har goda kunskaper om materialhantering och logistik samt har god datavana. Truckkort och erfarenhet av att köra truck samt flytande tal/skrift på svenska är ett krav för tjänsten. 

Ansökan och kontakt
Då urvalsprocessen sker löpande rekommenderar vi dig att söka tjänsten snarast. Skicka ditt CV och ett personligt brev till ingvar.delen@areco.se.

Välkommen med din ansökan!