Publicerat den 1 februari 2021

Lageransvarig till Stockholm/Bandhagen

Areco-koncernen bygger nu upp en egen distribution i Sverige genom grossistverksamheten Areco Direct med målsättningen att täcka stora delar av Sverige inom de närmsta åren med segmenten byggplåt, ventilation och handelsstål.

Inom Areco tror vi att våra bästa tillgångar som föder framgångar är våra anställdas talanger. Företaget befinner sig i en expansiv och spännande fas med ständig målsättning att hela tiden förnya, förbättra och utveckla sig själv med kunden i fokus.

Areco Direct har på kort tid gått från två till elva etableringar och då bolaget är under fortsatt stark tillväxt söker vi nu en Lageransvarig till vår filial i södra Stockholm/Bandhagen som är en av koncernens största filialer.

Tjänsten
Vi söker en serviceinriktad och kommersiellt driven person som kommer att ansvara för inkommande- och utgående leveranser samt förpackning av kundorder. Du planerar och organiserar lagret för att säkerställa ett optimalt och effektivt nyttjande av lagerytan med förbättringsprocesser i fokus.

Erfarenhet från liknande uppdrag och bransch är meriterande men inget krav. Det är viktigt att du har goda kunskaper om materialhantering och logistik samt har god datavana. Truckkort och erfarenhet av att köra truck samt flytande tal/skrift på svenska/engelska är ett krav för tjänsten.

Du som söker
För att passa in på denna tjänst krävs det att kunna leverera service i världsklass dvs att du som person är drivande och engagerad med en god social och kommunikativ förmåga. Flexibilitet är en givenhet. Att skapa förtroende både internt och externt dvs. mot våra kunder och leverantörer är en nyckelegenskap för att lyckas och något vi sätter stort värde på. Om du vill vara en del av ett starkt team och själv bidra till fortsatt framgång är du rätt person för oss.

Ansökan och kontakt
Vill vi ha din ansökan senast den 28:e februari. Då urvalsprocessen sker löpande rekommenderar vi att du söker tjänsten snarast möjligt. Skicka ditt CV och ett personligt brev via e-mail till robert.holmberg@areco.se, vid frågor om tjänsten kontakta Platschef Robert Holmberg på telefon 0761-16 00 48.

Välkommen med din ansökan!