Publicerat den 20 april 2021

Projektledare till Areco Contractor

Areco Contractor behöver tillökning, och söker nu en ansvarsfull och självgående projektledare som vill vara med och driva företaget framåt.

I rollen som projektledare får du arbeta tillsammans med ett väldigt sammansvetsat team och tillsammans med dina medarbetare driva dina projekt framåt. Du ansvarar för dina projekt där du från första kontakt startar i gång projektet, och projektleder arbetet tills det är dags att fakturera.

Du utgår från kontoret i Helsingborg men har södra Sverige som ditt arbetsområde. Tillträde kan ske omgående.

Om företaget
Areco Contractor bedriver en unik verksamhet genom att erbjuda lösningar inom rivning, håltagning och miljötekniska undersökningar. Vi fokuserar främst på byggindustrin, och genom specialistkunskaper inom dessa områden kan erbjuda ett komplett utbud av tjänster. Bolaget ingår i Areco-koncernen.

Dina arbetsuppgifter:
Med hög servicegrad, struktur och noggrannhet kommer du att ha ett helhetsansvar för dina projekt. I din roll har du ett antal medarbetare som du sysselsätter på daglig basis, och det varierar från mindre jobb till större projekt med längre tidsplan. Bland arbetsuppgifterna kan nämnas:

 • Ha daglig kontakt med företagets kunder
 • Kalkylera, planera och lämna anbud mot projektförfrågningar
 • Projektleda arbetslagen för samtliga av dina projekt
 • Sammanställa och fakturera när arbetet är slutfört

För att ge dig bästa förutsättningar att lyckas i din roll som projektledare kommer du få en gedigen introduktion i samarbete med dina kollegor. På så vis får du god inblick i verksamheten och i alla processer.

Dina egenskaper:
Vi söker en serviceinriktad och engagerad person som är orädd och van att ta stort ansvar. Du är målmedveten och förstår värdet av att kunna fatta snabba beslut för att ro dina projekt i hamn på bästa sätt. Med eget driv och energi skapar du en positiv anda bland dina medarbetare, kollegor och samarbetspartners.

Du gillar att arbeta i team där du prestigelöst tar ditt ansvar för att bidra till arbetsgruppen. Du kan prioritera och är van att arbeta under stress och du lämnar aldrig något åt slumpen. Kontroll, struktur och noggrannhet ger både dig och organisationen en stor trygghet. Din ekonomiska förståelse är god och du har lätt att se kundperspektivet i alla processer. Som person är du flexibel och kommunikativ.

Dina kvalifikationer:

 • Du har minst 3 års arbetserfarenhet av en roll som projektledare inom branschen
 • Talar och skriver obehindrat på svenska då det används i den dagliga kommunikationen, både internt och med företagets kunder
 • God vana av att arbeta i Microsoft Office-programmen
 • Det är ett plus om Du har kontakter i bygg -och entreprenadbranschen i södra Skåne som Malmöområdet med omnejd.
 • B-körkort är ett krav.

Det ses som meriterande om du har:

 • Yrkeserfarenhet av rivning/asbestsanering
 • Arbetsledarutbildning/projektledning

Vad kan företaget erbjuda dig?
Du kommer till en framgångsrik och familjär verksamhet med korta beslutsvägar och trevliga kollegor. Ett företag som vågar satsa på dig och din utveckling för ett långtgående samarbete. Du får intern utbildning och bra introduktion för att komma in i tjänsten på ett snabbt och bra sätt. Företaget erbjuder marknadsmässiga lönevillkor och attraktiva förmåner, bland annat tjänstebil och företagsmobil.

Ansökan
Då urvalsprocessen sker löpande rekommenderar vi dig att söka tjänsten snarast möjligt. Skicka din CV och ett personligt brev till jonas.lilja@areco.se Önskas ytterligare information om tjänsten är du välkommen att kontakta VD, Jonas Lilja på 0730-43 86 14.

Välkommen med din ansökan!