areco-mif_2017.jpg

Areco är stålsäker och signerar nytt sponsoravtal med Malmö Redhawks

Areco Steel >>

Malmö Redhawks och huvudpartnern Areco har ett långvarigt samarbete bakom sig - ett samarbete som nu utvecklas och förlängs med ytterligare tre säsonger.

– Vi ser fram emot att fortsätta samarbetet med Malmö Redhawks under ytterligare tre år. Efter förra säsongens succéspel är det självklart att vi vill ge vårt stöd till en av SHL:s mest framgångsrika sportklubbar, säger Peter Areskog, koncernchef på Areco, och fortsätter;

– Att vara delaktig i det lokala sammanhanget är väldigt viktigt både för Areco och Malmö Redhawks. Den delade värdegrunden har också varit betydande i vårt beslut. Vi är mycket stolta över att vara en av Malmö Redhawks huvudsponsorer.

– Det är mycket glädjande att våra spelare fortsätter att bära Arecologgan på tröjan när vi nu gått in i en ny SHL-säsong. Arecos stöd bidrar till vår framgång på isen och den ökade publiciteten som skapas genom vår framgång ger företaget ännu större exponering. Vi fick Arecos förtroende redan under säsongen 2010-11, när vi nu fått deras stöd igen ser vi fram emot ett fortsatt bra samarbete - både på och utanför isen, säger Malmö Redhawks VD, Patrik Sylvegård.

Publicerat den 22 september 2017