areco-direct_thomas-bengtsson_big.jpg

Ny VD för Areco Direct

Areco Direct >>

Thomas Bengtsson har sedan i mitten av januari tillträtt som VD för Areco Direct AB. Thomas har lång erfarenhet inom byggbranschen med många års erfarenhet av ledarskap och försäljning inom installation- och grossistverksamhet.

"Jag ser fram emot att sätta igång med de spännande utmaningarna som kommer med att etablera Areco Direct på marknaden och utveckla vårt totala erbjudande med kunden i fokus. Vi vill uppfattas som en snabbfotad grossist och seriös utmanare som anstränger sig det där lilla extra, och tillsammans med vår egen produktion i Areco Profiles är målsättningen att skapa trygga och långsiktiga affärsrelationer med både gamla och nya kunder. Genom egna butiker och en egen distribution skapar vi nu bra förutsättningar för att även möta våra kunder på deras lokala marknad inom segmenten byggplåt, ventilation och handelsstål", säger Thomas.

"Det blir en spännande resa framöver och känslan under den här korta tiden jag har varit på plats är att vi överlag har engagerade medarbetare som vill bidra till att utveckla ett gemensamt Areco Direct vidare, fortsätter Thomas. Det handlar om att våga utmana sig själv och göra lite till i allt vi gör, gör vi det får vi med största sannolikhet nöjda och återkommande kunder som blir de bästa budbärarna för oss framöver", avslutar Thomas Bengtsson.

Publicerat den 11 mars 2016