areco-direct-saljare.jpg

Säljare till vår kundmottagning Stockholm Bandhagen

Areco Direct >>

Inom Areco tror vi att våra bästa tillgångar som föder framgångar är våra anställdas talanger. Företaget befinner sig i en expansiv och spännande fas med ständig målsättning att hela tiden förnya, förbättra och utveckla sig själv med kunden i fokus.

Tjänsten
Vi söker en serviceinriktad och kommersiellt driven person som kommer att arbeta mycket aktivt med att sälja våra produkter främst inom sortimentet Byggplåt.

Arbetsuppgifter
Daglig kundmottagning

  • Försäljning över disk
  • Lagerpåfyllning
  • Övriga administrativa tjänster såsom orderregistrering, offerera och inköp
  • Men även att vara behjälplig med övriga arbetsuppgifter som uppstår i det dagliga arbetet

Truckkort är en fördel men inget krav

Du som söker
För att passa in på denna tjänst krävs det att kunna leverera service i världsklass dvs. att du som person är drivande och engagerad med en god social och kommunikativ förmåga. Flexibilitet kommer naturligt. Att skapa förtroende både internt och externt dvs. mot våra kunder och leverantörer är en nyckelegenskap för att lyckas och något vi sätter stort värde på. Om du vill vara en del av ett starkt team och själv bidra till fortsatt framgång är du rätt person för oss.

Ansökan och kontakt
Vill vi ha senast den 31 januari men då urvalsprocessen sker löpande rekommenderar vi dig att söka tjänsten snarast möjligt. Skicka ditt CV och ett personligt brev till robert.holmberg@areco.se, vid frågor om tjänsten kontakta Platschef Robert Holmberg på telefon 0761-160048.

Välkommen med din ansökan!
Publicerat den 7 januari 2019