key-account-webb.jpg

Regionansvarig säljare Västsverige

Areco Direct >>

Vi på Areco Direct tror att våra bästa tillgångar som föder framgångar är våra anställdas talanger. Vi söker en strategiskt inriktad och kommersiellt driven person att vara Regionansvarig säljare till Västsverige för våra plåtslageriprodukter.

Areco Direct är grossistverksamheten inom Areco-koncernen med ett tiotal butiker i södra och mellersta Sverige. Vi lagerhåller de egentillverkade produkter ur Areco Profiles byggplåtssortiment, men säljer även kompletterande produkter som t. ex. ventilation, tätskikt, handelsstål, och armering. Utbudet av produkter anpassas för att ständigt följa kundernas efterfrågan. Verksamheten riktar sig till hallbyggare, plåtslagerier och smidesverkstäder.

Tjänsten
Dina arbetsuppgifter är att kartlägga plåtslagerimarknaden i Västsverige, samt bearbeta och kontraktera nya kunder till våra filialer inom denna region. Du arbetar tillsammans med våra filialer och fungerar även som säljstöd till övriga medarbetare inom säljorganisationen och deras kunder. Du rapporterar direkt till VD.

Du som söker:
Kan självständigt planera ditt arbete så att det fungerar tillsammans med resten av företagets säljteam.

 

Du skall också:

  • ha erfarenhet från byggplåtsbranschen eller närbesläktad bransch
  • ha minst 3 års erfarenhet av att driva framgångsrik B2B försäljning
  • vara van vid att lokalisera, planera och driva nya affärer mot uppsatta mål
  • gilla ett högt tempo
  • vara praktisk och förtroendeingivande, strukturerad och kreativ i att finna nya affärsmöjligheter
  • företagaranda och kommersiellt tänkande
  • ha vana att resa i tjänsten och strukturera upp dina egna veckor

Då urvalsprocessen sker löpande rekommenderar vi dig att söka tjänsten snarast möjligt. Skicka din CV och ett personligt brev via e-mail till ingvar.delen@areco.se, vid frågor ring Ingvar Delén, VD på 0708-49 48 07.

Välkommen med din ansökan!
Publicerat den 3 maj 2019