areco-soker-saljare.jpg

Lagermedarbetare till vår filial i Uddevalla

Areco Direct >>

Tjänsten
Vi söker en serviceinriktad och kommersiellt driven person som kommer att ansvara för utgående leveranser av kundorder. Du planerar våra utkörningar för att säkerställa ett optimalt leveransschema med förbättringsprocesser i fokus. Det är viktigt att du har goda kunskaper om materialhantering.

Du som söker
För att passa in på denna tjänst krävs det att kunna leverera service i världsklass dvs. att du som person är drivande och engagerad med en god social och kommunikativ förmåga. Flexibilitet är en givenhet. Att skapa förtroende både internt och externt dvs. mot våra kunder och leverantörer är en nyckelegenskap för att lyckas och något vi sätter stort värde på. Om du vill vara en del av ett starkt team och själv bidra till fortsatt framgång är du rätt person för oss. Vi ser gärna att du har erfarenhet av utkörning av varor och gärna också innehar truckkort.

Ansökan
Då urvalsprocessen sker löpande rekommenderar vi dig att söka tjänsten av intresse snarast. Skicka ditt CV och ett personligt brev till anders.sandgren@areco.se. Vid frågor om tjänsten kontakta platschefen, Anders Sandgren, på telefon 0724-61 7 50.

Välkommen med din ansökan!
Publicerat den 23 september 2019