areco-soker-saljare.jpg

Lagermedarbetare till vår filial i Göteborg

Areco Direct >>

Tjänsten
Vi söker en serviceinriktad och kommersiellt driven person som kommer att ansvara för inkommande- och utgående leveranser samt förpackning av kundorder. Du planerar och organiserar lagret för att säkerställa ett optimalt och effektivt nyttjande av lagerytan med förbättringsprocesser i fokus. Det är viktigt att du har goda kunskaper om materialhantering och

Du som söker
För att passa in på denna tjänst krävs det att kunna leverera service i världsklass dvs. att du som person är drivande och engagerad med en god social och kommunikativ förmåga. Flexibilitet är en givenhet. Att skapa förtroende både internt och externt dvs. mot våra kunder och leverantörer är en nyckelegenskap för att lyckas och något vi sätter stort värde på. Om du vill vara en del av ett starkt team och själv bidra till fortsatt framgång är du rätt person för oss.

Ansökan
Då urvalsprocessen sker löpande rekommenderar vi dig att söka tjänsten av intresse snarast. Skicka ditt CV och ett personligt brev till erik.hallbert@areco.se, vid frågor om tjänsten kontakta Tf. Platschef Erik Hallbert på telefon 0736-33 49 92.

Välkommen med din ansökan!
Publicerat den 3 maj 2019