areco-soker-saljare.jpg

Vi söker en innesäljare till Kolbäck

Areco Direct >>

Areco Direct är grossistverksamhet inom Areco-koncernen med ett tiotal butiker i södra och mellersta Sverige. Vi lagerhåller de egentillverkade produkter ur Areco Profiles byggplåtssortiment, men säljer även kompletterande produkter som t. ex. handelsstål, armering och ventilation.

Utbudet av produkter anpassas för att ständigt följa kundernas efterfrågan. Verksamheten riktar sig till hallbyggare, plåtslagerier, takläggare, ventilationsfirmor och smidesverkstäder.

Inom Areco tror vi att våra bästa tillgångar som föder framgångar är våra anställdas talanger. Företaget befinner sig i en expansiv och spännande fas med ständig målsättning att hela tiden förnya, förbättra och utveckla sig själv med kunden i fokus.

Om du vill vara med på tåget, ser dig som en av oss och med glimten i ögat ser en utmaning i att vara med att utveckla Areco vidare, vill vi att du söker dig till oss.

Om tjänsten
Tjänsten som innesäljare innebär att du ansvarar för att ta hand om våra kunders behov och se till att rätt material blir levererat i rätt tid, på rätt plats och i efterfrågad kvalité. Vi jobbar som ett sammansvetsat lag på våra filialer och det kan även förekomma att du som innesäljare även får stötta lagret vid behov och hjälpa till vid behov att plocka ihop beställningarna så att dessa kan gå ut som planerat.

Lämplig bakgrund

  • Minst 3–5 års yrkeserfarenhet
  • Datavana
  • Förmåga att kommunicera med leverantörer och kunder
  • Förståelse för logistiska förbättringsprocesser
  • Vi arbetar i affärssystemet Pyramid och ser det som en fördel om du har erfarenhet av detta

Du som söker
För att trivas i rollen tror vi att du är en självgående person och har en flexibel och serviceinriktad inställning. Du trivs i en föränderlig miljö då Areco är ett bolag där det ständigt händer nya spännande saker vilket även är en av utvecklingsmöjligheterna för rollen. Du arbetar noggrant, strukturerat och effektivt med en hög arbetsmoral.

Arbetstider och omfattning
Heltid

Ansökan och kontakt
Då urvalsprocessen sker löpande rekommenderar vi dig att söka tjänsten av intresse snarast. Skicka ditt CV och ett personligt brev till marcus.svensson@areco.se, vid frågor om tjänsten kontakta Platschef Marcus Svensson på telefon 0708-51 47 90.

Välkommen med din ansökan!
Publicerat den 26 augusti 2019