Areco Direct

Areco-koncernen bygger nu upp en egen distribution i Sverige genom grossistverksamheten Areco Direct. Målsättningen är att täcka stora delar av Sverige inom de närmsta åren. Areco Direct har på ett par år gått från två till tio filialer och i dagsläget finns återförsäljare i södra och mellersta Sverige.

FAKTA

Omsättning: 350 Mkr
Anställda: 50
Var: Malmö, Göteborg, Jönköping, Uddevalla, Växjö, Virserum, Skövde, Kolbäck, Stockholm

Huvudkontor:
Vinkelgatan 13
21124 Malmö

Areco Direct

Areco Direct erbjuder ett brett och komplett produktsortiment inom affärsområdena Byggplåt, Ventilation och Handelsstål & Armering. Tillsammans med våra leverantörer, med extra fokus på de egentillverkade byggplåtsprodukterna från Areco Profiles, är vår målsättning att ständigt utveckla sortimentet så att det följer kundernas efterfrågan. Verksamheten riktar sig främst till plåtslagerier, ventilationsföretag, verkstad- och industri samt lantbruk.

Plåtslageriprodukter

Areco Direct förmedlar produkter ur Areco Profiles byggplåtssortiment. Vi har ett  komplett utbud av tak- och väggplåt, takpannor, sandwichpaneler, bandtäckningsplåt, lättbalk samt takavvattningsprodukter. Areco Direct erbjuder även alla sorters tillbehör och beslag anpassade till våra byggplåtsprodukter.

Ventilation

Areco Direct lagerhåller och levererar ett brett utbud av ventilationsprodukter med tillhörande infästningar och verktyg. För att kunna hålla en jämn och hög kvalitet samarbetar vi med tillverkare som har dokumenterad branscherfarenhet.

Handelsstål

Areco Directs utbud av handelsstål består av olika sorters konstruktionsstål, specialstål samt plåtprodukter. Vi jobbar med stålverk och grossister i och utanför Sverige.

Armering

Areco Direct distribuerar armeringsstål i olika former och längder, armeringsnät, BI-stål samt armeringsdistanser.Vår marknad är Sverige och Norge.